Friday, 21 December 2012

tutorial bunga-bunga

http://sulammenyulam.blogspot.com/2010/05/buat-brooch-dengan-bunga-reben.html

tutorial riben

haaa cer tgok akk ni buat...
^__Mata Akal Jari__^: Bunga Melur: Assalamualaikum teman2 maya. Hehehe perasan sungguh. Cam le ramai sangat teman maya. Ayat poyo jek kan. Sebenarnya lama sangat dah Mid...

>TuToRial Lagi < Sharing Is Caring... ^_^

WELCOME TO DAILY RICH CRAFT: Tutorial felt flower brooch: BAHAN-BAHAN Kain felt pelbagai warna 1 Butang baju 1 Pin brooch Flower template(pola bunga) pelbagai size (terpulang kepada bentuk bunga y...

Menarikk... Ilmu perlu diKongsi..

!..Cik Purple..!: Tutorial Craft #1 | Flower Ribbon Brooch: Assalamualaikum.. Selamat Malam korang.. :) Malam ni cp nak buat tutorial craft sikit.. ni first time buat. Kalau tak cantek, korang janga...

Wednesday, 19 December 2012

Family Day > Pedu Lake

with my mom and bro cuk...



nice place...

T@K TAu naK Letak TAjuk aPa... iNilah KeHidUpaN...

Assalamualaikum...Bismillahirrahmanirrahimm....

SuDah sEkian Lama tak update blog... :)


Semangat nak teruskan hidup dengan perancangan yang kedua...
Pengalaman akan mematangkan kita... :)
SiaPa tak peRnaH KeCeWA..???

STPM telah aku lepasi...sekarang cabaran untuk aku mencapai kejayaan dalam hidup didunia mahupun akhirat akan aku hadapi dengan tabah...bermula tanggal 12/12/12...InsyaAllah... :)


>>>AMARAN!!!!
OOhh Men...!!!jangan cari aku semula...
kalau cari jugak tiada maaf bagimu OK...aku pun bukan baek sangat...


*lifE iS ToO shOrt tO sTReeS OurSElf With PeoplE who don'T EveN DeseRve To Be iSsuE In Our LiFe... ^_^